Categories :

Ny led belysning när vi fortsätter renoveringen

Snart har det gått ett år sedan vi senast renoverade våra danslokaler med stor framgång. Nu har Martin varit i farten igen och vi har verkligen tagit till oss av våra medlemmars positiva kritik och kommer därmed att slutföra renoveringen av de sista lokalerna under årsskiftet. Vi öppnar en helt ny danssal som kommer att vara utrustad med led belysning från vår samarbetspartner Svealight.se. Vi har tidigare installerar led belysning med stor framgång och nu var det ganska självklart att fortsätta på den inslagna vägen. Vi kommer att göra vårt bästa för att du som medlem ska trivas i våra nya miljöer.

En rolig överraskning för framförallt Martin var att han lyckades sänka vår strömförbrukning med hela 64% tack vare de nya led lamporna. Denna gång föll valet på Svealights led lysrör som har marknadens bästa ljus och längst livslängd. Lysrören passade in i våra befintliga armaturer vilket var ett stort plus för Martin som sparade en massa tid på detta. Genom att rören var retrofit så räckte det med att ta bort glimtändaren ur lysrörsarmaturen. Denna gång är belysningen tillverkad i Finland och därför kan vår fantastiska danslärarinna Petra som har finska rötter känna sig stolt som få. Den är helt flimmerfri vilket också är en stor fördel. För dig som är intresserad om belysning och flimmer så kan du läsa mer om detta på ledlysrör.nu

Vi försöker göra alla medlemmar nöjda

Som tidigare nämnt så är det väldigt svårt för oss att göra alla medlemmar nöjda men vi hoppas ändå att majoriteten kommer att trivas i våra lokaler efter att renoveringen har slutförts. Det nya schemat kommer att skickas ut via e-post i början på året och vi är igång som vanligt under andra veckan i Januari.

Som de flesta av er vet så har vår webbsida varit väldigt svajjig på sistone. Ibland har sidan legat nere i flera dagar vilket har medfört att vi tagit ett beslut att byta webbhotell till Egensajt. Egensajt är en etablerad leverantör med många storkunder i sitt nät. Nu hoppas vi att driften blir betydligt mer stabil än vad den har varit tidigare.

Vi önskar er alla en riktig god jul och gott nytt år. Nu dansar vi in det nya året på ett sätt som bara vi klarar, god fortsättning allihopa!